Aktuellt


Passersystem


Brf Becknaberga kommer byta ut och förbättra passersystemet under våren. Preliminär projektstart är måndag 23:e mars. Vi kommer då byta ut kodläsarna vid våra tre entrédörrar och samtliga låscylindrar till våra återvinningshus, samtliga cykelförråd och samtliga vindsförråd.


Läs mer om nya kortläsarna som kommer sitta vid våra tre entrédörrar.


Dessa smarta cylinderlås kommer användas till återvinninshusen, till cykelförråden samt till vindsförråden.


När det nya systemet är satt i bruk kommer vi använda oss av taggar för att komma in i återvinningshus, cykelförråd och vindsförråd. Vid entrén använder man med fördel taggar eller kod.Aktuella serviceärenden


-Husfasader

Vi har tagit in offerter för lagning där det behövs på husfasaderna. Då betong, puts och målning är känsligt för köldgrader kommer felen åtgärdas vår/sommar 2020.Potentiella framtida projekt


Vi i styrelsen ser ständigt över saker som kan förbättras och/eller göra vår förening mer attraktiv. Just nu lägger vi ut krokar hos diverse företag för att se över:
-Solpaneler:

Vi tar in offerter för att se vad det skulle kosta att sätta upp solpaneler på våra hustak. Vi i styrelsen känner att det ligger rätt i tiden. Det är ett miljövänligt sätt att producera el och det skulle betyda besparingar för föreningen över tid.


Copyright © All Rights Reserved